Äitienpäivän suuri juhlanäytös Liisa Ihmemaassa -baletti on täällä! 
Balettikoulu Hannele Suomalainen ylpeänä esittää Liisa Ihmemaassa -baletin Sampolassa (Sammonkatu 2) äitienpäivänä 14.5. klo 13.00 & 17.30. 

Liisa Ihmemaassa -baletti on hauska, balettikoulun oppilaiden esittämä lapsiystävällinen baletti, jossa on näyttäviä tansseja ja veikeän hullunkurisia roolihahmoja. Baletissa nähdään Liisan lisäksi muun muassa vekkuli hatuntekijä, puputarjoilija, saapasjalkakissa sekä muita valloittavia rooleja. Baletin pääkoreografina toimii Hannele Suomalainen. Väliajan jälkeen on luvassa lisää tanssiesityksiä balettikoulun baletti-, jazz-, nyky-, ja showtanssiryhmien esittäminä. 

Väliajalla Lapsi- ja nuorisobaletin kannatusyhdistyksen kahvio sekä ruusuja esiintyjille. Näytösten arvioitu kesto on noin 2,5h sisältäen väliajan.

Liput 20€ paikanpäältä tuntia ennen esitystä. Lippuvarauksia otetaan vastaan sähköpostitse hannele.suomalainen@pp.inet.fi

Baletti sopii myös perheen pienimmille! ♥ Pienimmät esiintyjämme Liisa Ihmemaassa -baletissa ovat 4–5 -vuotiaita ja muissa tanssiesityksissä jopa 3-vuotiaita.

Ilahduta äitiäsi baletilla! Lämpimästi tervetuloa juhlimaan äitienpäivää perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa upeiden tanssiesityksen merkeissä! ♥

Linkki baletin facebooktapahtumaan: https://www.facebook.com/events/386580395075102/?active_tab=about

Liisa Ihmemaassa -baletti