Balettikoulun erikoiskoulutukseen voi tulla valituksi opinnäytteen perusteella. Erikoiskoulutusryhmiä on kaksi, EK 1 ja EK 2 -ryhmät. Erikoiskoulutuksen tarkoitus on antaa lisäopetusta lahjakkaille balettioppilaille, tarjota mahdollisimman laajasti erilaisia esiintymismahdollisuuksia ja valmentaa ammattiopintoihin pyrkimiseen. Erikoiskoulutus valmentaa oppilaita hakemaan myös Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen kolmivuotiseen erikoiskoulutukseen, jossa tälläkin hetkellä kouluttautuu balettikoulumme oppilaat Annika Marjamäki, Sini Pöysti sekä Tatjana Sieberg EK 3 -luokalla, sekä Aune Kemppainen, Nella-Sofia Salminen ja Emma Vuolteenaho EK1-luokalla. Voit kysyä lisää erikoiskoulutuksesta Hannele Suomalaiselta, joka toimii koulutuksen opettajana.