Balettikoulun yhdistystoimintaa!

Balettikoulu Hannele Suomalaisen yhteydessä toimii kannatusyhdistys, joka on perustettu jo v. 1970. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea lahjakkaiden ja uutterien oppilaiden menestymistä tanssin saralla.

Lapsi- ja nuorisobaletin kannatusyhdistys pitää toimintansa mahdollisimman joustavana. Yhdistykseen on helppo liittyä maksamalla 7 euron vuosimaksun. Jäsenmaksun maksaminen ei velvoita eikä sido mihinkään.

Toiminta on pääasiassa varojen keräystä. Yhdistys jakaa joka kevät balettikoulun kevätnäytöksen yhteydessä stipendejä koulun oppilaiden tanssin jatko-opintoihin. Stipendit rahoitetaan pääasiassa näytöksissä järjestettävillä kahvion tuloilla. Kahvituksen parissa työskentelevät naiset/miehet ovat oppilaiden vanhempia ja tekevät vapaaehtoistyötä. Lahjoituksia otetaan vastaan.

Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan. Se ei rasita, mutta antaa paljon! Lisätietoja saa yhdistyksen puheenjohtajalta Sini Virtaselta p.(03) 3483447.