Balettikoulu Hannele Suomalainen ylpeänä esittää: Lumikuningatar-baletti ja muita tanssiesityksiä Sampolassa 2.12. klo 13 ja 17

Tervetuloa ihastuttavaan Lumikuningatar-balettiin koko perheen kanssa joulukuun alussa! Baletin esittävät Balettikoulu Hannele Suomalaisen oppilaat, ja vierailevina tähtinä näemme Kain roolissa Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksen ammattiopiskelijat Lassi Hivonen ja Mark-Krister Haav. Baletin pääkoreografina on toiminut Hannele Suomalainen.

Baletti sopii erinomaisesti myös perheen pienimmille ja sen kesto on noin 1h. Väliajalla kahvit ja kakut tarjoilee Lapsi- ja nuorisobaletin kannatusyhdistys, minkä jälkeen lavalla on luvassa muita upeita tanssiesityksiä eri ryhmien esittämänä muun muassa baletista, jazz-, nyky-, ja showtanssista. Koko näytöksen kesto on noin 2,5h. Lippuja näytöksiin saa ovilta tuntia ennen esitystä. TERVETULOA!