Hannele Suomalainen

Balettikoulun rehtori Hannele Suomalainen on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta ja oli Kansallisbaletin tanssijana vuosina 1981-1983. Lisäksi hän on suorittanut tanssiopintoja ulkomailla: New York, Pariisi, Köln, Tallinna, Tukholma, Lontoo. Tanssipedagogiksi Hannele Suomalainen on valmistunut Kuopion konservatorion tanssinopettajalinjalta ja suorittanut oppilaitoksen johtamisopinnot Jyväskylän yliopiston rehtori-instituutissa vuonna 2008.Hänellä on myös fysioterapeutin pätevyys.

Hannele opettaa klassista balettia ja karakteritanssia. Hän on tehnyt koreografioita useisiin eri baletteihin, joita on esitetty oppilasvoimin balettikoulun näytöksissä. Hän on myös harjoituttanut ne oppilaille yleensä kahdelle eri osajaolle. Tällaisia baletteja ovat mm. Joutsenlampi, Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Pieni Merenneito, Lumikuningatar, Nuket ja Liisa Ihmemaassa.

Terhi Pinomäki-Lenick

Tanssija ja tanssinopettaja Terhi on opiskellut tanssia kotimaassa ja ulkomailla mm. Tukholmassa ja Yhdysvalloissa eri tanssikouluissa ja –ryhmissä. Hän on valmistunut tanssijaksi Balett Akademienista Göteborgissa. Hän on myös kasvatustieteiden maisteri. Terhi on toiminut balettikoulun opettajana syksystä 2002.

Sari Leppälä

Tanssipedagogi Sari opettaa klassista balettia ja lastentanssia. Hän valmistui baletinopettajaksi Kuopion konservatoriosta vuonna 1994 ja on opettanut balettikoulussamme vuodesta 1997 lähtien.

Mönzi Kurbanali

Tanssitaiteilija Mönzi opettaa jazztanssia, nykytanssia ja showtanssia. Hänellä on tanssiopintoja eri tanssikouluissa kotimaassa ja ulkomailla sekä laaja tanssijan kokemus. Mönzi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 1989, ja Balettikoulu Hannele Suomalaisella hän on opettanut vuodet 1993-1999 sekä jälleen syksystä 2003 lähtien.

Laura Helleniemi

Laura opettaa balettia, nykytanssia ja lastentanssia balettikoulussamme. Hän valmistui tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2012 ja on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2009 lähtien. Tanssin lisäksi hän opiskelee kasvatustieteitä Tampereen yliopistossa. Laura on opettanut Balettikoulu Hannele Suomalaisella balettia vuodesta 2012 lähtien.

Iina Suomalainen

Iina opettaa balettikoulussamme showtanssia edistyneille ja jatkotasoille. Hän on suorittanut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen baletin erikoiskoulutuksen vuosina 2007-2010 sekä tanssin perusopetuksen laajan oppimäärän syventävät opinnot balettikoulussamme v. 2011. Hän on suorittanut Tansli ry:n tanssiliikunnanohjaajan tutkinnon v. 2016, ja opiskelee tällä hetkellä kasvatustieteiden maisteriksi Helsingin yliopistossa. Kotimaan lisäksi Iina on reissannut tanssiopintojen perässä New Yorkissa ja Lontoossa sekä kilpaillut mm. jazz- ja modernitanssin MM-kilpailuissa Saksassa v. 2016.  Hän on toiminut opettajana Balettikoulu Hannele Suomalaisella vuodesta 2011 lähtien.

Minna Suomalainen

Minna opettaa balettikoulussamme lastentanssia, balettia ja showtanssia. Hän on suorittanut taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän syventävät opinnot balettikoulussamme. Hän on suorittanut myös Varalan Urheiluopiston liikunnan ohjauksen perustutkinnon, TansLi ry:n tanssiliikunnan ohjaajakoulutuksen, Kiddie the Jam -tanssin perusohjaajakoulutuksen sekä Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnan ohjaajan jatkokoulutuksen. Minnalle on kertynyt kotimaan tanssiopintojen lisäksi tanssiopintoja myös Lontoosta ja New Yorkista. Hän opiskelee fysioterapeutiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa. Hän on toiminut tanssinopettajana Balettikoulu Hannele Suomalaisella syksystä 2016 lähtien.

Mia Tiihonen

Mia TiihonenMia opettaa lastentanssia balettikoulussamme. Hän valmistui tanssinopettajaksi Kuopion konservatoriosta 2002 ja Savonia-ammattikorkeakoulusta 2009. Tämän lisäksi hän on suorittanut tanssin maisteriopinnot Bath Spa Universityssä Iso-Britanniassa. Mia opettaa Balettikoulu Hannele Suomalaisella lastentanssia keväästä 2018 alkaen.

Riku Koskinen

Riku on valmistunut tanssijaksi Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitokselta vuonna 2003. Hän on opiskellut tanssia myös Tukholman Danshögskolanissa sekä käynyt lukuisilla kursseilla Pariisissa ja New Yorkissa. Ammattitanssijana hän on toiminut mm. Tanssiteatteri Raatikossa ja useissa musikaaleissa (Cats, Tuhkimo, Yön-sisar ym.). Riku opettaa myös Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa nykytanssia ja jazzia. Hän on koulussamme kesäkurssiopettaja.