Hannele Suomalainen

Balettikoulun rehtori Hannele Suomalainen on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta ja oli Kansallisbaletin tanssijana vuosina 1981-1983. Lisäksi hän on suorittanut tanssiopintoja ulkomailla: New York, Pariisi, Köln, Tallinna, Tukholma, Lontoo. Tanssipedagogiksi Hannele Suomalainen on valmistunut Kuopion konservatorion tanssinopettajalinjalta ja suorittanut oppilaitoksen johtamisopinnot Jyväskylän yliopiston rehtori-instituutissa vuonna 2008.Hänellä on myös fysioterapeutin pätevyys. Hannele opettaa klassista balettia ja karakteritanssia. Hän on tehnyt koreografioita useisiin eri baletteihin, joita on esitetty oppilasvoimin balettikoulun näytöksissä. Hän on myös harjoituttanut ne oppilaille yleensä kahdelle eri osajaolle. Tällaisia baletteja ovat mm. Joutsenlampi, Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Pieni Merenneito, Lumikuningatar, Nuket ja Liisa Ihmemaassa.

Terhi Pinomäki-Lenick

Tanssija ja tanssinopettaja Terhi on opiskellut tanssia kotimaassa ja ulkomailla mm. Tukholmassa ja Yhdysvalloissa eri tanssikouluissa ja –ryhmissä. Hän on valmistunut tanssijaksi Balett Akademienista Göteborgissa. Hän on myös kasvatustieteiden maisteri. Terhi on toiminut balettikoulun opettajana syksystä 2002.

Sari Leppälä

Tanssipedagogi Sari opettaa klassista balettia ja lastentanssia. Hän valmistui baletinopettajaksi Kuopion konservatoriosta vuonna 1994, ja on työskennellyt tanssijana eri produktioissa mm. Tampereen Teatterissa, Kuopion kaupunginteatterissa sekä Tampereen työväenteatterissa. Tanssiopintoja Sarilla on kotimaan lisäksi Hollannista. Sari on opettanut balettikoulussamme vuodesta 1997 lähtien.

Mönzi Kurbanali

Tanssitaiteilija Mönzi opettaa jazztanssia, nykytanssia ja showtanssia. Hänellä on tanssiopintoja eri tanssikouluissa kotimaassa ja ulkomailla sekä laaja tanssijan kokemus. Mönzi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 1989, ja Balettikoulu Hannele Suomalaisella hän on opettanut vuodet 1993-1999 sekä jälleen syksystä 2003 lähtien.

Laura Helleniemi

Laura opettaa balettia, nykytanssia ja lastentanssia balettikoulussamme. Hän valmistui tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2012 ja on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2009 lähtien. Laura on valmistunut kasvatustieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta v. 2018. Laura on opettanut Balettikoulu Hannele Suomalaisella balettia vuodesta 2012 lähtien.

Iina Suomalainen

Iina opettaa balettikoulussamme showtanssia edistyneille ja jatkotasoille. Hän on suorittanut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen baletin erikoiskoulutuksen vuosina 2007-2010 ja tanssin perusopetuksen laajan oppimäärän syventävät opinnot balettikoulussamme v. 2011. Hän on suorittanut Tansli ry:n tanssiliikunnanohjaajan tutkinnon v. 2016, ja opiskelee tällä hetkellä kasvatustieteiden maisteriksi Helsingin yliopistossa. Kotimaan lisäksi Iina on reissannut tanssiopintojen perässä New Yorkissa ja Lontoossa ja kilpaillut menestyksekkäästi mm. jazz- ja modernitanssin MM-kilpailuissa Saksassa v. 2016. Hän on opettanut Balettikoulu Hannele Suomalaisella vuodesta 2011 lähtien.

Minna Suomalainen

Minna opettaa balettikoulussamme lastentanssia, balettia ja showtanssia. Hän on suorittanut taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän syventävät opinnot balettikoulussamme. Hän on suorittanut Varalan Urheiluopiston liikunnanohjauksen perustutkinnon, TansLi ry:n tanssiliikunnan ohjaajakoulutuksen, Kiddie the Jam -tanssin perusohjaajakoulutuksen sekä Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnan ohjaajan jatkokoulutuksen. Minnalle on kertynyt kotimaan tanssiopintojen lisäksi tanssiopintoja myös Lontoosta ja New Yorkista. Hän opiskelee fysioterapeutiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa. Hän on toiminut tanssinopettajana Balettikoulu Hannele Suomalaisella

Alina Sirén

IMG-20180422-WA0007

Alina opettaa lastentanssia ja balettia. Alina on työskennellyt tanssijana Tampereen Työväen Teatterissa ja Tampereen Teatterissa 1980-90-luvuilla sekä koreografien assistenttina Tampereen Teatterissa. Opetustyön hän aloitti  vuonna 1989 ja on opettanut eri ikäisiä ja tasoisia oppilaita useissa tanssikouluissa Tampereen seudulla, myös balettikoulussamme aikaisemmin. Alina on hankkinut koulutusta ja ja käynyt kurssella kotimaassa ja ulkomailla, muun muassa Orff-pedagogiikkaa Salzburgin Orff-instituutissa v. 2016. Alina opettaa tanssia Balettikoulu Hannele Suomalaisella syksystä 2018 lähtien.

Reetta Rauhala

Reetta opettaa lastentanssia ja balettia. Reetta on suorittanut tanssin perusopinnot pääaineenaan baletti ja sivuaineenaan nykytanssi. Hän on suorittanut Varalan liikunnanohjauksen peruskurssin ja ryhmäliikunnanohjauksen jatkokoulutuksen. Hänellä on useiden vuosien kokemus eri ikäisten lasten ohjauksista muun muassa voimisteluseuroissa, joissa hän on valmentanut kilpa- ja harrasteryhmiä ja opettanut balettia ja tanssia. Hän on suunnitellut koreografioita erilaisiin kouluprojekteihin ja voimisteluryhmille. Tällä hetkellä Reetta opiskelee Tamkissa fysioterapeutin tutkintoa. Reetta opettaa Balettikoulu Hannele Suomalaisella syksystä 2018 lähtien.

Riku Koskinen

Riku on valmistunut tanssijaksi Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitokselta vuonna 2003. Hän on opiskellut tanssia myös Tukholman Danshögskolanissa sekä käynyt lukuisilla kursseilla Pariisissa ja New Yorkissa. Ammattitanssijana hän on toiminut mm. Tanssiteatteri Raatikossa ja useissa musikaaleissa (Cats, Tuhkimo, Yön-sisar ym.). Riku opettaa myös Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa nykytanssia ja jazzia. Hän opettaa nykytanssin kursseja kesäisin balettikoulussamme.