Lapsi ja aikuinen yhdessä

Lapsi ja aikuinen yhdessä -tunti on suunnattu noin 2-3 -vuotiaille lapsille sekä heidän läheisille aikuisille, kuten huoltajille. Tanssitunti koostuu hauskasta yhdessäolosta, kuten tanssileikeistä, loruista ja temppuilusta. Tunnilla käytetään musiikkia monipuolisesti osana leikkejä luomaan elämyksiä ja tanssin iloa. Sekä lapsille että aikuisille tanssitunnin varusteina omavalintainen tanssiasu ja jumppatossut. Liikkua voi hyvin myös paljain jaloin.

Lastentanssi

Musiikin ja tanssileikkien avulla lapsi oppii tiedostamaan ja hallitsemaan kehonsa liikkeet sekä ilmaisemaan itseään. Lapset tutustuvat tanssin maailmaan hauskojen liikkeiden myötä ja kannustavien opettajien seurassa. Ryhmät 3-4v ja 5-6v. Tunneilla harjoitusasuna on vaaleanpunainen röyhelöpuku, vaaleat sukkahousut ja vaaleat balettitossut. Pojilla on shortsit ja t-paita.

Klassinen baletti

Opetus pohjautuu pääosin uusvenäläisen koulun opetussuunnitelmaan, joka on muokattu suomalaiseen opetukseen soveltuvaksi. Baletti on tunnettu kauniista ja vaativasta liikehdinnästään. Ryhmät alkeisbaletista lähtien edistyneisiin. Tunneilla käytetään baletin harjoituspukua, trikoita ja balettitossuja sekä ylemmillä luokilla kärkitossuja. Alkeisbaletissa käytetään valkoista harjoituspukua jossa on lyhyet hihat, mutta ei röyhelöä, vaaleita trikoita sekä vaaleita balettitossuja.

Jazztanssi

Tässä tanssilajissa on rytmiä, svengiä ja voimaa. Tunneilla liikutaan aksentoivasti tanssien ja mattox- tekniikkaa käyttäen. Jazzissa sekoittuvat hip-hop-, show-, afro-, ja funkytanssit. Ryhmät alkeistasosta edistyneisiin.

Nykytanssi

Nykytanssin tunnusmerkkeinä ovat voimankäytön ja liikelaajuuden runsas vaihtelu. Tärkeää on lattian ja hengityksen käyttö liikehdinnässä. Päämääränä on tanssija, joka kykenee mahdollisimman monipuoliseen ja luovaan liikkumiseen. 

Showtanssi

Showtanssissa sekoittuvat lähes kaikki tanssilajit. Vauhdikkaita liikesarjoja ja hyppyjä, piruetteja, ja tyylikkäät vaatteet saavat aikaan tanssin nimen mukaisen shown. Tunneilla on aina hauskaa! Ryhmät showalkeista showjatkotasoon. 

Karakteritanssi

Eri kansojen kansallista luonnetta ja tyyliä kuvaava tanssi, jota on muokattu näyttämöesiintymisiä varten. Opetus pohjautuu venäläiseen ja unkarilaiseen karakteritanssimetodiin. Opetus periodeittain.